САОПШТЕЊЕ

„На седници Председништва СПС-а једногласно је оцењено да је одлука о подршци заједничком председничком кандидату Александру Вучићу била мудар и одговоран политички потез у интересу Србије и њене политичке стабилности.

Такође је истакнуто да су се чланови и бирачи СПС-а одазвали позиву руководства Партије и да је остварен циљ – убедљива победа заједницког кандидата у првом кругу.

Резултати локалних избора одржаних непосредно после председничких, показали су да СПС, не само да није изгубио идентитет, већ је остварио боље резултате него на прошлим изборима. У овом периоду унапређено је међусобно поверење и сарадња са СНС-ом, што ће бити настављено сарадњом у новој влади, као и на свим другим нивоима.

СПС се показала као одговоран и државотворан политички партнер, који дели заједничке циљеве са СНС-ом и Александром Вучићем, о Србији на европском путу, која штити своје националне и државне интересе, и жели модерно, економски развијено и социјално праведно друштво“.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС

ГО СПС Зајечар

11043086_377451605712789_7815097748369544647_n1309168682_Clipart_Free