SAOPŠTENJE

„Na sednici Predsedništva SPS-a jednoglasno je ocenjeno da je odluka o podršci zajedničkom predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću bila mudar i odgovoran politički potez u interesu Srbije i njene političke stabilnosti.

Takođe je istaknuto da su se članovi i birači SPS-a odazvali pozivu rukovodstva Partije i da je ostvaren cilj – ubedljiva pobeda zajednickog kandidata u prvom krugu.

Rezultati lokalnih izbora održanih neposredno posle predsedničkih, pokazali su da SPS, ne samo da nije izgubio identitet, već je ostvario bolje rezultate nego na prošlim izborima. U ovom periodu unapređeno je međusobno poverenje i saradnja sa SNS-om, što će biti nastavljeno saradnjom u novoj vladi, kao i na svim drugim nivoima.

SPS se pokazala kao odgovoran i državotvoran politički partner, koji deli zajedničke ciljeve sa SNS-om i Aleksandrom Vučićem, o Srbiji na evropskom putu, koja štiti svoje nacionalne i državne interese, i želi moderno, ekonomski razvijeno i socijalno pravedno društvo“.

SLUŽBA ZA INFORMISANJE

GLAVNOG ODBORA SPS

GO SPS Zaječar

11043086_377451605712789_7815097748369544647_n1309168682_Clipart_Free