САОПШТЊЕ

Изјава министра Антића и реакција ресорног министарства представљају дефинитивно решење проблема зајечарских чесама, потврду ставова представника СПС у Градском већу и Скупштини града и нашег залагања и сарадње са представницима министарства и министром лично. Министар је својим ангажовањем допринео да вода поново потече са зајечарских чесама, и самим тим ставио тачку на све претеће последице које су се надвиле над јединственим и непроценљивим природним богатством и симболом града, на задовољство свих Зајечараца и будућих генерација.

Ово је потврда свих чињеница које су прикупили и изнели чланови удружења За чесме указујући на проблем, резултат њихове упорности и борбе која је ујединила грађане, али и представнике различитих политичких опција.

Зајечарским чесмама није потребна политичка подршка, довољна је подршка грађана, али је неопходно да се сви јасно и недвосмислено определе по овом питању, а тренутак је да искористимо за почетак бриге о нашим чесмама, на шта нас не обавезује само Статут града и одлука Скупштине, већ нас обавезује Зајечар.

Истовремено, нека чесме послуже као пример о стратешким питањима и будућности због којих не може бити подела и прегласавања.

На такав уговор СПС прва ставља свој бланко потпис.

ГО СПС Зајечар

11043086_377451605712789_7815097748369544647_n1309168682_Clipart_Free

About Администратор СПС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *