ДР МИРКО НИКОЛИЋ: СЕЛО НЕ СМЕ ДА ТРПИ, ЈЕР СЕЛО ХРАНИ СРБИЈУ!!!

Јуче су представници коалиције “СПС – Јединствена Србија – Ивица Дачић” у оквиру своје кампање за предстоје локалне изборе у Зајечару обишли Вражогрнац и Копривницу.

Они су разговарали са мештанима ова два села о свим актуелним проблемима.

Пред пуном салом, Др Мирко Николић кандидат за градоначелника листе “СПС – Јединствена Србија – Ивица Дачић” представио је мештанима кандидате за одборнике у Скупштини града Зајечара. Он је том прилико нагласио да је пољопривреда један од кључних делова програма и онога што СПС ова коалиција заступа.

“Уколико добијемо већинско поверење свих вас који верујете у оно што ми радимо, моћи ћемо да спроведемо наш програм који црпимо из наше програмске декларације, а то је програм Социјалистичке партије до 2020. године. Ми тај програм имплементирамо сходно актуелним проблемима града и села, а основни изводи тог програма су: Рационално и транспарентно трошење буџетских средстава, мањи број плаћених функционера, ниже пореске стопе и цене комуналних услуга, борба против корупције. Такође залагаћемо се за активну политику запошљавања, довођење инвеститора и отварање нових радних места, побољшање инфраструктуре, боље услове за пољопривреду и енергетику која су три основна развојна стуба Зајечара, повећање аграрног буџета, развој руралне инфраструктуре, стипендије за школовање младих са села из области пољопривреде” – додао је Др Николић.

Он је такође додао и да мора да се сачува и унапреди мрежа здравствених амбуланти као достава лекова на селу.

На крају свог обраћања он је нагласио да без обзира ко је на власти и каквих све проблема има, село не сме да трпи, јер село храни Србију!

извор:istocnevesti

ГО СПС Зајечар

11043086_377451605712789_7815097748369544647_n1309168682_Clipart_Free

About Администратор СПС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *