ДР НИКОЛИЋ: МИ ЗНАМО КАКО, МИ ИМАМО ЉУДЕ, МИ ИМАМО ПРОГРАМ!

Јуче су кандидати за одборнике са листе “СПС – Јединствена Србија – Ивица Дачић” наставили предизборну кампању трибином у Грљану и Рготини.

Чланови коалиције “СПС – Јединствена Србија – Ивица Дачић” предвођени носиоцем листе Др Мирком Николићем разговарали су са мештанима ова два села о актуелним проблемима, и решењима која ова коалиција нуди својим бирачима.

Како је Др Мирко Николић нагласио у свом обраћању мештанима ова два села, да са 6 одборника у протеклом скупштинксом савезу нису могли да утичу на неке суштинске и стратешке одлуке. Ниједан одборник ове коалиције није прешао нигде – додао је Др Николић.

У обраћању мештанима Др Николић је представио листу кандидата за одборнике на предстојећим локалним изборима, наглашавајући, да су то људи који ће штитити интересе како грађана града тако и свих зајечарских села.

“Уколико добијемо већинско поверење свих вас који верујете у оно што ми радимо, моћи ћемо да спроведемо наш програм који црпимо из наше програмске декларације, а то је програм Социјалистичке партије до 2020. године. Ми тај програм имплементирамо сходно актуелним проблемима града и села, а основни изводи тог програма су: Рационално и транспарентно трошење буџетских средстава, мањи број плаћених функционера, ниже пореске стопе и цене комуналних услуга, борба против корупције. Такође залагаћемо се за активну политику запошљавања, довођење инвеститора и отварање нових радних места, побољшање инфраструктуре, боље услове за пољопривреду и енергетику која су три основна развојна стуба Зајечара, повећање аграрног буџета, развој руралне инфраструктуре, стипендије за школовање младих са села из области пољопривреде” – додао је Др Николић.

извор:istocnevesti

ГО СПС Зајечар

11043086_377451605712789_7815097748369544647_n1309168682_Clipart_Free

About Администратор СПС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *