БРАНКО РУЖИЋ: ДР МИРКО НИКОЛИЋ ЗА НАС СВАКАКО ЈЕСТЕ САДА ВЕЋ БУДУЋИ ГРАДОНАЧЕЛНИК!

Данас је у оквиру предизборне кампање за локалне изборе у Зајечару, штанд коалиције “СПС-Јединствена Србије” посетио Бранко Ружић, потпредседник Социјалистичке партије Србије.

Др Мирко Николић, кадидат за градоначелника града Зајечара на предстојећим локалним изборима дочекао је Бранка Ружића на штанду СПС-а и заједно са њим прошетао је градским тргом разговарајући са зајечарцима о како предстојећим локалним изборима у граду, тако и о свим актуелним темама и проблемима.

Говорећи о буџету Др Мирко Николић, кандидат за градоначелинка испред коалиције “СПС-Јединствена Србија” нагласио је да су то су паре грађана, не паре градоначелника или Скупштине:

“По ко зна који пут поновићу, на овим изборима грађани бирају своје представнике у градској Скупштини. Људи које смо ми предложили вратиће поверење у институције, подићи углед Скупштине. То су људи који ће располагати буџетом грађана. Ради се о преко 50 милиона евра, у предстојећем четворогодишњем мандату. То су паре грађана, не паре градоначелника или Скупштине. То су огромна средства о којима морају да одлучују одговорни људи, који су своју одговорност потврдили и доказали кроз струку, и резултате свога рада. Од тих пара морамо вратити дугове, обезбедити функционисање града и створити вишак вредности и реалне суме које даље треба усмерити у инфраструктуру, село, пољопривреду, просвету, здравство, културу, спорт и друге области, у којима претходно морамо да одлучимо шта хоћемо и израдимо краткорочне али и дугорочне стратешке планове. На тај начин и уз помоћ Владе, коју очекујемо, посебно у отварању радних места и довођењу инвеститора, Зајечар има шансу да почне да функционише на један другачији начин, а грађани да осете да град припада њима када се доносе одлуке, а не само када је потребанњихов глас” – нагласио је Др Мирко Николић.

Бранко Ружић, потпредседник Социјалистичке партије Србије рекао је да 23. априла очекује да листа под редним бројем 3 “СПС-Јединствена Србије” однесе одличан резултат и победу на овим изборима:

“Пре свега 23. априла очекујем да листа под редним бројем 3 “СПС-Јединствена Србије” однесе одличан резултат и победу на овим изборима у Зајечару. Социјалистичка партија Србије је доказала да је са њом много социјално праведнији, политички стабилнији амбијент у коме наше друштво може да обитава и да живи. Доказали смо да грађанке и грађани у нашој политици имају рефлексију својих животних егзистенцијалних циљева. Очекујем да наша листа на локалним изборима заиста буде прави репрезент онога што је интерес грађанки и грађана Зајечара, и да наравно први међи једнакима буде Др Мирко Николић који за нас свакако јесте сада већ будући градоначелник, а очекујем да то буде и након избора 23. априла” – рекао је Ружић.

Коментаришући кандидате на одборничкој листи “СПС Једниствена Србија”, Ружић је додао:

“Структура наше листе говори управо у прилог тој тези, и ми смо можда једина од ових девет листа које су изашле на изборе овде у Зајечару која именом и презименом практично показује једну армију квалитетних људи, један кадровски потенцијал који управо гарантује ту политичку стабилност и социјалну правду за коју се залажемо и која јесте императив нашег политичког деловања и мислим да је то управо показатељ за све грађанке и грађане Зајечара да се определе за своје животне циљеве, животне интересе, и да дају глас управо зарад своје будућности онима који могу на један одговоран начин да кормиларе и реализацијом свих важних инфраструктурних пројеката и наравно вођењем рачуна и о градском буџету на начин који ће бити домаћински, али и свакако водити рачуна и о оној социјалној димензији која је по некада на жалост неоправдано веома занемарена”

Бранко Ружич потпредседник Социјалистичке парије Србије приликом посете Зајечару поделио је чланске карте за преко 150 нових чланова који су партији приступили пре избора и поручио да су социјалисти све бројнији.

извор:istocnevesti

извор:zajecaronline.com

ГО СПС Зајечар

11043086_377451605712789_7815097748369544647_n1309168682_Clipart_Free

About Администратор СПС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *