IVICA DAČIČ : OČEKUJEMO U ZAJEČARU DOBAR REZULTAT!

Pred velikim brojem Zaječaraca, članova i simpatizera Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije danas je u Zaječaru održana završna konvencija kandidata za odbornike na listi “Ivica Dačić- Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS).

Na konvenciji su pored doktora Mirka Nikolića govorili i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma koji su istakli podršku listi kandidata pod brojem 3 za predstojeće izbore u Zaječaru.
Dragan Marković Palma je tom prilikom govorio o preduslovima i mogućnostima za dovođenje stranih investitora u Zaječar.

Koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije za lokalne izbore u Zaječaru ima kvalitetnu listu i predstavlja dobru osnovu za dobar rezultat smatra Ivica Dačić.

Vi ste naše ogledalo ovde u Zaječaru. Znajući predsednika i njegove saradnike i čitajući imena i to šta radite, mogu da kažem da je lista koju smo predložili jedna od najkvalitenijih ovde. Ja mislim da je to jedna dobra osnova da očekjemo u Zaječaru dobar rezultat„, rekao je Dačić na konvenciji i dodao:
„Ovde postoji veliki problem, a to je ekonomska nerazvijenost. Mi nesmemo da dozvolimo da istok Srbije postane slepo crevo Srbije. Ovaj prostor se prazni, a taj problem se ne može rešiti pozivom na patriotizam „Ostajte ovde“. Mora da se reši time da se stvore uslovi da ljudi ovde ostanu da žive kao što žive u nekim drugim razvijenim delovima Srbije.“

Izvor: radiomagnum

GO SPS Zaječar

11043086_377451605712789_7815097748369544647_n1309168682_Clipart_Free

About Administrator SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *