ДАЧИЋ: ОВА ЛИСТА ЈЕ ЈЕДНА ОД НАЈБОЉИХ ЛИСТА У СРБИЈИ!!!

Данас је у оквиру завршнице предизборне кампање за локалне изборе у Зајечару коалиција “СПС-ЈС-Ивица Дачић” пред пуном салом одржала завршну конвенцију на којој су присуствовали и лидери двеју странака Ивица Дачић, председник СПС-а и Драган Марковић Палма, председник ЈС.

На почетку трибине присутним члановима странке, симпатизерима, гостима и званицама најпре се обратио Др Мирко Николић, кандидат за градоначелника. Он је укратко представио листу кандидата за одборнике као и програмске циљеве…

“На предстојећим изборима ми смо понудили своју листу кандидата, и ја сам поносан и желим да истакнем да се на нашој листи налазе лекари, правници, инжењери, економисти, професори, фармацеути, књижевници, археолози, учитељи, предузетници, пољопривредници, истакнути спортисти, студенти, млади, представници града и села, нестраначке личности, људи који политику не виде као своју професију, већ могућност да дају свој допринос бољем животу и развоју града” – рекао је Др Мирко Николић.

Драган Марковић Палма, како је рекао, иако се он не кандидује на изборима, нагласио је да ће бити “помоћник” будућем градоначелнику Зајечара Др Мирку Николићу, и да ће долазити два пута недељно из Јагодине како би му помагао око буџета, да Зајечар буде исто тако успешан као и Јагодина, и да буџет града Зајечара буде буџет грађана а не политичара. Он је обећао да уколико ова коалиција дође на власт, да ће лично он довести једног страног инвеститора из Италије, који ће у првом маху запослити 400 људи. На крају свога обраћања позвао је све грађане да заокруже на изборима у недељу 23. априла број 3.

“Ова листа је једна од најбољих листа у Србији” – нагласио је Дачић. Како је рекао, он је поносан на листу кандидата за одборнике, јер се на њој налазе и високообразовани кандидати, и велики број жена као и младих људи. Дачић је додао да је готово сигуран да ће кандидат ове коалиције Др Мирко Николић победити на предстојећим локалним изборима. Он је такође додао и то да је Социјалистичка партија Србије прошла јако тешка времена од 5. октобра, да се доказала, и да је сада време да Социјалисти добију оно што су заслужили својим мукотрпним радом. Он је додао и то да ће Зајечар имати пуну подршку Републике, те да је време да и Зајечар и зајечарци осете бољитак ове Владе. Само ако на чело града дођу квалитетни, поштени и предани људи, овај град ће моћи да иде напред, закључио је Дачић.

На крају свога обраћања он се захвалио свима што су дошли да подрже ову листу и позвао све зајечарце да 23. априла гласају за коалицију “СПС-ЈС-Ивица Дачић” и заокруже број 3.

Извор:istocnevesti

ГО СПС Зајечар

11043086_377451605712789_7815097748369544647_n1309168682_Clipart_Free

About Администратор СПС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *