“НАША КУЋА ЗАЈЕЧАР – СНС, СПС, ЈС И ПСС – БОШКО НИЧИЋ”

Данас је одржана конференција за новинаре Српске напредне странке у Зајечару са коалиционим партнерима Социјалистичком партијом Србије, Јединственом Србијом и Покретом “Снага Србије”, а поводом предстојећих избора за Савете месних заједница на територији града Зајечара.

Foto: zamedia

Име заједничке листе на предстојећим изборима за Савете месних заједница на територији града Зајечара који ће бити одржани 18. марта гласиће “Наша кућа Зајечар – СНС, СПС, ЈС и ПСС – Бошко Ничић.

„Задовољство ми је да објавим да је данас потписан коалициони споразум између Српске напредне странке , Социјалистичке партије Србије, Јединствене Србије и Покрета снага Србије. Ова коалиција заједно ће изаћи на изборе за Савете месних заједница и ове четири политичке странке које чине и већину у Скупштини града ће изаћи на изборе под називом „Наша кућа Зајечар – СНС, СПС, ЈС, Покрет снага Србије – Бошко Ничић “. Очекујем један нормални изборни процес, да они који буду учествовали изложе шта ће то бити њихово залагање пре свега за добробит њихових месних заједница, која су њихова реална очекивања и могућности да помогну у развоју”, рекао је Бошко Ничић.

Доктор Мирко Николић, председник Градског одбора СПС је поводом предстојећих избора за чланове савета месних заједница рекао да ниједна месна заједница неће бити запостављена и да се и овим изборима приступа сасвим одговорно, све у циљу решавања проблема грађана како на селу, тако и у граду.

„Потписивањем коалицинионог споразума заокружићемо једну сарадњу, али и коалицију са једног републичког нивоа и нивоа локалне самоуправе, спустићемо на ниво месне заједнице и управо је то спона и у интересу грађана да праве људе изаберемо. Заједно морамо да се суочимо са низом проблема који постоје, нарочито кад су у питању села, знамо да је за село најважнији пут, здравство, али имамо и питања везна за пољопривреду, ту се много тога улаже, али мислим да ће се много тога променити на боље. Ове изборе ни мало нећемо да запостављамо и сасвим одговорно приступамо и овој кампањи, уважавамо сваку месну заједницу и сваког грађанина. На претходним локалним изборима све ове опције су задобиле поверење грађана преко 70% и желимо да имамо још бољи резултат и мислим да грађани препознају стратегију и пут којим град иде“, рекао је Николић.

Као главне проблеме зајечарских села Ничић је споменуо водоснабдевање, путеве, здравствену заштиту. Ови избори, показаће ко озбиљно и одговорно размишља о будућности Зајечара, закључио је Бошко Ничић.

 

извор: istocnevesti

ГО СПС Зајечар

11043086_377451605712789_7815097748369544647_n1309168682_Clipart_Free

 

About Администратор СПС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *