“NAŠA KUĆA ZAJEČAR – SNS, SPS, JS I PSS – BOŠKO NIČIĆ”

Danas je održana konferencija za novinare Srpske napredne stranke u Zaječaru sa koalicionim partnerima Socijalističkom partijom Srbije, Jedinstvenom Srbijom i Pokretom “Snaga Srbije”, a povodom predstojećih izbora za Savete mesnih zajednica na teritoriji grada Zaječara.

Foto: zamedia

Ime zajedničke liste na predstojećim izborima za Savete mesnih zajednica na teritoriji grada Zaječara koji će biti održani 18. marta glasiće “Naša kuća Zaječar – SNS, SPS, JS i PSS – Boško Ničić.

„Zadovoljstvo mi je da objavim da je danas potpisan koalicioni sporazum između Srpske napredne stranke , Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Pokreta snaga Srbije. Ova koalicija zajedno će izaći na izbore za Savete mesnih zajednica i ove četiri političke stranke koje čine i većinu u Skupštini grada će izaći na izbore pod nazivom „Naša kuća Zaječar – SNS, SPS, JS, Pokret snaga Srbije – Boško Ničić “. Očekujem jedan normalni izborni proces, da oni koji budu učestvovali izlože šta će to biti njihovo zalaganje pre svega za dobrobit njihovih mesnih zajednica, koja su njihova realna očekivanja i mogućnosti da pomognu u razvoju”, rekao je Boško Ničić.

Doktor Mirko Nikolić, predsednik Gradskog odbora SPS je povodom predstojećih izbora za članove saveta mesnih zajednica rekao da nijedna mesna zajednica neće biti zapostavljena i da se i ovim izborima pristupa sasvim odgovorno, sve u cilju rešavanja problema građana kako na selu, tako i u gradu.

„Potpisivanjem koalicinionog sporazuma zaokružićemo jednu saradnju, ali i koaliciju sa jednog republičkog nivoa i nivoa lokalne samouprave, spustićemo na nivo mesne zajednice i upravo je to spona i u interesu građana da prave ljude izaberemo. Zajedno moramo da se suočimo sa nizom problema koji postoje, naročito kad su u pitanju sela, znamo da je za selo najvažniji put, zdravstvo, ali imamo i pitanja vezna za poljoprivredu, tu se mnogo toga ulaže, ali mislim da će se mnogo toga promeniti na bolje. Ove izbore ni malo nećemo da zapostavljamo i sasvim odgovorno pristupamo i ovoj kampanji, uvažavamo svaku mesnu zajednicu i svakog građanina. Na prethodnim lokalnim izborima sve ove opcije su zadobile poverenje građana preko 70% i želimo da imamo još bolji rezultat i mislim da građani prepoznaju strategiju i put kojim grad ide“, rekao je Nikolić.

Kao glavne probleme zaječarskih sela Ničić je spomenuo vodosnabdevanje, puteve, zdravstvenu zaštitu. Ovi izbori, pokazaće ko ozbiljno i odgovorno razmišlja o budućnosti Zaječara, zaključio je Boško Ničić.

 

izvor: istocnevesti

GO SPS Zaječar

11043086_377451605712789_7815097748369544647_n1309168682_Clipart_Free

 

About Administrator SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *